Головна Новини Здоров'я наше тіло Який напій назвали найбільш згубним для імунітету
commentss НОВИНИ Всі новини

Який напій назвали найбільш згубним для імунітету

Дієтолог-нутріціолог Роксана Ехсані розповіла, який напій згубно діє на імунну систему організму

27 грудня 2021, 11:10
Поділіться публікацією:

Ті продукти та напої, які ми вживаємо, впливають на стан нашого здоров'я. Причому як з позитивного, так і з негативного боку. Дієтолог-нутріціолог Роксана Ехсані назвала напій, здатний серйозно зашкодити імунітету.

Який напій назвали найбільш згубним для імунітету

Названо найзгубніший напій для імунітету (фото з відкритих джерел)

Фахівець зазначила, що йдеться про алкоголь, який призводить організм до зневоднення через свої діуретичні властивості, а це завжди негативно впливає на імунітет. Щобільше, спиртні напої порушують мікрофлору кишківника, перешкоджаючи нормальній роботі імунних клітин.

Регулярне вживання алкогольних напоїв із високим вмістом цукру може "підірвати" роботу багатьох систем та органів, а також спричинити стрибки рівня глюкози у крові. А затяжні запої завдають серйозної шкоди нервовій системі людини, створюючи труднощі для роботи серця, судин і мозку.

Якщо хочете підтримувати свій імунітет, тоді експерт радить збагатити раціон свіжими овочами, фруктами, цілісним злаком, у їх складі багато вітамінів, мікроелементів та інших цінних речовин.

Нагадаємо, якщо хочете зміцнити здоров'я та запобігти застудним захворюванням, тоді додайте у свій раціон корисні варення. Медики визначили, яке найкраще підходить для покращення захисних функцій організму.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в осінньо-зимовий період наш організм гостро потребує вітамінів та корисних мікроелементів, які протистоятимуть вірусам. І щоб зміцнити імунну систему, потрібно збагатити раціон правильними напоями. Якими саме?

Читайте також, лікар-дієтолог і генеральний директор NY Nutrition Group Ліза Московіц розповіла, які продукти не можна включати у сніданок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини