Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який сніданок назвали найгіршим для імунітету
commentss НОВИНИ Всі новини

Який сніданок назвали найгіршим для імунітету

Лікар-дієтолог та генеральний директор NY Nutrition Group Ліза Московиць розповіла, які продукти не можна включати у сніданок

7 листопада 2021, 08:35
Поділіться публікацією:

Сніданок не просто так називають найважливішим прийомом їжі, тому що він запускає обмінні процеси в організмі, підвищуючи енергію і працездатність. Але є продукти, від яких краще відмовитись вранці, тому що вони здатні нашкодити імунній системі.

Який сніданок назвали найгіршим для імунітету

Який сніданок назвали найгіршим для імунітету (фото з відкритих джерел)

Лікар-дієтолог Ліза Московиць зазначила, що ранковий прийом їжі повинен складатися з білків, клітковини та корисних жирів, в іншому випадку такий сніданок може послабити імунітет і негативно позначитися на загальному стані здоров'я.

Фахівець зазначила, що не можна розпочинати день із солодощів, випічки, солодких пластівців чи мюслів, а також обробленого м'яса, бо такі продукти посилюють апетит, погіршують концентрацію та призводять до різких перепадів настрою.

А ще одним із найгірших варіантів сніданку визнано бутерброди з ковбасою, хоч вони і є "класикою жанру" для багатьох людей. Річ у тому, що такий перекус вранці може негативно вплинути на роботу шлунково-кишкового тракту і стан шкіри. Мало того, насичення від такої їжі теж відбувається дуже швидко.

Якщо не хочете нашкодити імунній системі та іншим органам, тоді подбайте про те, щоб ваш раціон був корисним, різноманітним та насиченим. Вранці можна з'їсти натуральну вівсянку із фруктами, авокадо, яйця, жирну рибку.

Нагадаємо, дієтологи стверджують, що ранковий прийом їжі необхідно збагачувати бананом, тому що в цьому фрукті багато клітковини та вітамінів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що сніданок має бути не просто смачним, але ще корисним та ситним, адже за його допомогою ми поповнюємо в організмі запаси енергії. Якщо звичайна яєчня вам набридла, тоді можна урізноманітнити страву і зробити її цікавішою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини