Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який фрукт ідеально підходить для здорового сніданку
commentss НОВИНИ Всі новини

Який фрукт ідеально підходить для здорового сніданку

Дослідники говорять, що для повноцінного і здорового сніданку ідеально підходить банан, в якому є багато клітковини та вітамінів

6 жовтня 2021, 10:15
Поділіться публікацією:

Ранковий прийом їжі пропускати ні в якому разі не можна, адже сніданок заряджає організм енергією і дає сили на весь день. Фахівці в області харчування кажуть, що вранці бажано вживати багато білків і клітковини.

Який фрукт ідеально підходить для здорового сніданку

Який фрукт ідеально підходить для сніданку | фото: pinterest

Для першого прийому їжі ідеально підійде банан, адже в цьому фрукті зосереджена велика кількість вітамінів і корисних речовин, зокрема клітковина, калій, магній, фосфор, кальцій, які позитивно діють на всі системи організму і зміцнюють імунну систему. Ще в банані не містяться жири, холестерин і натрій, тому вони відмінно доповнюють будь-яку дієту.

Цей фрукт, на думку американських кардіологів, багатий на калій, який допомагає нормалізувати показники артеріального тиску. Наукові роботи, присвячені вивченню впливу калію на організм людини, показують, що ті, хто включає у своє меню продукти, багаті цим елементом, мають меншу ймовірність проблем з високим тиском і подальшим ризиком інсульту.

Більш того, банани мають протимікробні та протизапальні властивості. Це пов'язано з різними біоактивними сполуками в їх складі: феруловою кислотою, лупеолом і лептином.

Нагадаємо, що на сніданок не рекомендується їсти пластівці і йогурти. Такі продукти здатні активізувати підшлункову залозу, яка за допомогою інсуліну намагається регулювати рівень цукру в крові.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якщо мрієте про плоский живіт і струнку талію, тоді потрібно не тільки займатися спортом, а й переглянути свій раціон. Зокрема, відповідально поставитися до сніданку, який є найважливішим прийомом їжі, тому що запускає метаболізм і додає енергії організму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини