Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Яке варення визнано найкориснішим для імунітету
commentss НОВИНИ Всі новини

Яке варення визнано найкориснішим для імунітету

Медики визначили, за допомогою якого варення можна ефективно зміцнити нашу імунну систему

22 листопада 2021, 16:55
Поділіться публікацією:

Якщо хочете зміцнити здоров'я та запобігти застудним захворюванням, тоді додайте у свій раціон корисні варення. Медики визначили, яке найкраще підходить для покращення захисних функцій організму.

Яке варення визнано найкориснішим для імунітету

Названо найкорисніше варення для імунітету (фото з відкритих джерел)

Варення з чорноплідної горобини

У народній медицині часто застосовують плоди горобини, тому що в їхньому складі безліч вітамінів та мікроелементів, які допомагають у боротьбі з різними захворюваннями. Варення з цієї ягоди покращує роботу травлення, нормалізує тиск та очищує судини. Також чорноплідна горобина зміцнює імунну систему, захищаючи організм від застуди та грипу.

Варення з обліпихи

Вживання варення обліпихи сприятливо позначається на роботі організму, адже в його складі є вітаміни А, С, В, Е, а також фітонциди та флавоноїди, які допомагають зміцнювати імунітет і пригнічують зростання умовно-патогенних мікроорганізмів.

Журавлинне варення

У холодну погоду це варення особливо корисне, тому що багате на різні вітаміни, органічні кислоти, антиоксиданти та інші речовини, які допомагають організму протистояти інфекційним захворюванням. Журавлина особливо корисна людям, які скаржаться на проблеми з травленням та серцево-судинною системою.

Нагадаємо, від яких продуктів краще відмовитись вранці, тому що вони здатні нашкодити імунній системі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в осінньо-зимовий період наш організм гостро потребує вітамінів і корисних мікроелементів, які протистоятимуть вірусам. І щоб зміцнити імунну систему, потрібно збагатити раціон правильними напоями. Якими саме?

Читайте також, яка каша зміцнить імунітет восени.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини