Головна Новини Здоров'я наше тіло Як ефективно знизити артеріальний тиск
commentss НОВИНИ Всі новини

Як ефективно знизити артеріальний тиск

Експерти розповіли, за допомогою якого засобу можна ефективно знизити артеріальний тиск

12 грудня 2021, 15:55
Поділіться публікацією:

Лимон – популярний і корисний продукт, який давно використовують у народній медицині, особливо для лікування простудних захворювань. Але виявляється, що сік цих цитрусових має ще й інші властивості.

Як ефективно знизити артеріальний тиск

Як знизити тиск (фото з відкритих джерел)

Цей кислий плід зміцнює імунітет, покращує обмінні процеси, збагачує організм вітаміном А, С, E, D, а також кальцієм, фосфором, залізом, цинком та іншими мікроелементами.

Експерти зазначають, що сік лимона є ефективним засобом зниження артеріального тиску. А все завдяки флавоноїдам та поліфенолам, які входять до його складу. Кислота лимона посилює солоність продуктів, завдяки чому можна знизити споживання солі.

Ще лимон багатий на антиоксиданти, завдяки яким виводиться активний кисень з організму, що утворюється внаслідок стресів і втоми. Саме тому цей фрукт допоможе вам зняти напругу після важкого робочого дня.

Крім того, людям з підвищеним рівнем цукру у крові рекомендується вживати звичайну воду з лимоном.

Нагадаємо, що скандинавська дієта позитивно впливає на роботу організму, зокрема знижує запальні процеси, ризик розвитку цукрового діабету другого типу, гіпертонії та серцево-судинних захворювань.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що дослідники із Саутгемптонського університету та Гарвардської медичної школи з'ясували, який фруктовий сік допомагає знизити тиск.

Читайте також, що гриби — дуже поживний і смачний продукт, тому він повинен періодично з'являтися у раціоні, особливо у людей, які страждають на гіпертонію. Медики зазначили, що гриби багаті білок, фолієву кислоту, кальцій, фосфор, залізо, а також вітаміни групи B і С.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини