Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який фруктовий сік допомагає знизити тиск
commentss НОВИНИ Всі новини

Який фруктовий сік допомагає знизити тиск

Дослідники із Саутгемптонського університету та Гарвардської медичної школи з'ясували, який фруктовий сік допомагає знизити тиск

26 липня 2021, 10:30
Поділіться публікацією:

Підвищений тиск — проблема, з якою стикається безліч людей. Якщо вона турбує часто, тоді варто звернутися до лікаря і з'ясувати причину. Якщо ж тиск скаче час від часу, то нормалізувати його можна за допомогою фруктового соку.

Який фруктовий сік допомагає знизити тиск

Як знизити тиск (фото з відкритих джерел)

Дослідники із Саутгемптонського університету та Гарвардської медичної школи з'ясували, що один стакан апельсинового соку в день запобігає гіпертонії, знижує запальні процеси в організмі, а також захищає від серцевих проблем. Річ у тім, що в складі соку міститься багато вітаміну С, калію, магнію, заліза, фосфору та інших мікроелементів, які підтримують функції багатьох типів імунних клітин.

Доктор Говард Сессо, ґрунтуючись на результатах восьмирічного дослідження, в якому взяло участь понад 20 тисяч осіб, заявив, що запальні процеси в організмі можуть бути важливим механізмом виникнення гіпертонії. А якщо кожного дня вживати по одній склянці натурального апельсинового соку, то можна уникнути цієї проблеми.

Крім того, апельсиновий сік допомагає розщеплювати в кишківнику жирну їжу, а також він покращує роботу шлунково-кишкового тракту, збільшує апетит і секрецію травних залоз.

Нагадаємо, що в одній склянці натурального ананасового соку міститься багато вітаміну С і В6, а також марганцю, калію, магнію та інших цінних речовин для організму. Такий багатий вітамінний склад соку сприяє виробленню білих кров'яних тілець, які посилюють в організмі захист від хвороботворних бактерій.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який овочевий сік допоможе зміцнити здоров'я всього за 10 днів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини