Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Медики розкрили несподівану користь ананасового соку
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики розкрили несподівану користь ананасового соку

Ананасовий сік багатий на вітаміни та мінеральні речовини

18 січня 2021, 08:35
Поділіться публікацією:

Експерти рекомендують додавати частіше у свій раціон харчування ананасовий сік, тому що, як виявилося, він має цілу низку корисних властивостей.

Медики розкрили несподівану користь ананасового соку

користь ананасового соку (фото з відкритих джерел)

Фахівці кажуть, що цей продукт позитивно впливає на здоров'я і сприяє довголіттю. Як відомо, в одній склянці натурального ананасового соку міститься багато вітаміну С і В6, а також марганцю, калію, магнію та інших цінних речовин для організму. Зазвичай всю увагу зосереджують на самому тропічному фрукті, забуваючи про його сік. Але він має протизапальні та імунопідвищуючі властивості.

Багатий вітамінний склад цього соку сприяє виробленню білих кров'яних тілець, які своєю чергою, посилюють оборону від хвороботворних бактерій. За допомогою ананасового соку можна також скоротити ризик утворення тромбів, адже він сприяє поліпшенню циркуляції крові, знижуючи тим самим проблеми з серцево-судинною системою.

А калій, який входить до складу цього напою, сприятливо впливає на роботу нирок і допомагає нормалізувати артеріальний тиск. Крім цього, ананасовий сік ефективно очищає організм від шлаків, токсинів та інших шкідливих речовин.

Нагадаємо, вчені рекомендують частіше пити гранатовий сік, тому що в ньому міститься близько 15 амінокислоти, які позитивно діють на організм. Ще він зміцнює імунітет, позбавляє від нальоту на зубах, сприяє регенерації клітин шкіри та запобігає розвитку серйозних захворювань.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що експерти назвали натуральні соки, які допомагають швидко та ефективно поліпшити травлення, зокрема при гастриті, запорах і коліті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини