Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо соки, які покращують травлення
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо соки, які покращують травлення

Натуральні соки – відмінний засіб для боротьби з проблемами шлунково-кишкового тракту

26 червня 2020, 09:50 comments1178
Поділіться публікацією:

Якщо в роботі травної системи сталася "помилка", не варто хвилюватися і бігти за таблетками. Полегшити стан можна за допомогою натуральних соків, які містять у собі багато вітамінів і корисних речовин. Про це повідомляє видання "Країна здоров'я".

Названо соки, які покращують травлення

Гастрит

Це хвороба, при якій виникає запалення оболонок шлунку. З цією проблемою стикається багато людей. Позбутися  симптомів вам допоможуть фрукти, багаті на клітковину. Вона сприяє гарному травленню, нормалізації обмінних процесів і зниженню рівня цукру. Отож приготуйте напій з бананів, груші і звичайної води.

Коліт

Це захворювання, пов'язане з появою запальних процесів у шарах товстого кишківника. Допомогти собі можна за допомогою алое. Ця рослина володіє чудовою протизапальною дією і її вживання допомагає боротися з судомами кишківника, які є причиною болю в животі. Для приготування соку вам потрібно лише 2 столові ложки гелю алое вера, 1/2 зеленого яблука, 1/2 склянки шпинату і 1 стакан води.

Запор

Це захворювання, при якому спостерігається затруднене або недостатньо часте випорожнення кишківника. Допомогти у боротьбі з проблемою можуть продукти, багаті нерозчинною клітковиною, наприклад, лляне насіння. Змішайте 1 чашку зеленого соку алое, 1 чайну ложку чіа, 1 чашку полуниці, 1 чайну ложку лляного насіння і 2 листки шпинату.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які трави здатні поліпшити травлення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини