Головна Новини Здоров'я наше тіло Повільно, але правильно: які фактори руйнують здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Повільно, але правильно: які фактори руйнують здоров'я

Експерти перерахували фактори, які негативно позначаються на організмі та руйнують здоров'я

23 грудня 2021, 11:05
Поділіться публікацією:

Своє здоров'я слід берегти, причому з молодого віку. Але є фактори, на які багато людей не звертають належної уваги, а вони повільно, але вірно руйнують здоров'я.

Повільно, але правильно: які фактори руйнують здоров'я

Що руйнує здоров'я (фото з відкритих джерел)

Гіподинамія

Цей стан розвивається при значному обмеженні фізичної активності, наприклад, при сидінні на одному місці понад 10 годин на день. На жаль, зараз багато людей ведуть малорухливий спосіб життя, не розуміючи, як це відбивається на стані їхнього здоров'я.

Погане харчування

Експерти кажуть, що майже 50% вкладу у здоров'я пов'язане із харчуванням. Тому постарайтеся додавати в меню корисні та якісні продукти та напої, адже від цього залежатиме робота всього організму.

Недосипання

Ще один фактор, який серйозно відбивається як на фізичному, так і емоційному здоров'ї людини. Постійне недосипання набагато гірше за куріння, воно вчетверо підвищує ризик виникнення інсульту, і вдвічі ризик інфаркту.

Стрес

Щоденні стреси та напруження завдають організму серйозних збитків, а постійні переробки підвищують ризик передчасної смерті на 20%. Не забувайте робити перерви та відпочивати від роботи, щоб відновити сили.

Нагадаємо, що з віком обмінні процеси в організмі уповільнюються та можуть виникнути різні порушення. Але підтримувати здоров'я можна за допомогою правильного харчування. Експерти перерахували продукти, які варто додати до раціону після 40 років.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що експерти назвали п'ять найголовніших показників здоров'я, на які важливо звертати увагу.

Читайте також, які харчові звички лише здаються здоровими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини