Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які харчові звички тільки здаються здоровими
commentss НОВИНИ Всі новини

Які харчові звички тільки здаються здоровими

Експерти перерахували харчові звички, які, на перший погляд, лише здаються здоровими, але можуть нашкодити

27 травня 2021, 09:10
Поділіться публікацією:

Здорове харчування — це один з елементів здорового способу життя. Але постійний контроль ваги та жорсткі обмеження в харчуванні можуть перерости в одержимість і серйозно нашкодити вашому здоров'ю. Які харчові звички лише тільки здаються нешкідливими?

Які харчові звички тільки здаються здоровими

Харчові звички, які лише здаються здоровими (фото з відкритих джерел)

Приводити себе у форму до літа

Навесні багато жінок активно намагаються скинути зайву вагу і підтягти фігуру, але досягнувши бажаного результату, вони знову розслабляються і повертаються до колишнього раціону і звичного способу життя. Однак такі стрибки в харчуванні шкодять організму, адже він перебуває у стресовому стані. Робіть правильне харчування своїм способом життя, а не засобом "швидкої допомоги".

Підраховувати білки, жири та вуглеводи

Експерти кажуть, що не потрібно постійно вести контроль свого раціону, зокрема вважати, скільки в ньому присутніх білків, жирів і вуглеводів. Така звичка може перетворитися на справжній харчовий розлад.

Карати себе через слабкість

За вживання солодощів (зрив дієти) багато людей карають себе за допомогою голодування або посилених тренувань. Але все, що вони домагаються такою поведінкою — це стрес для організму, які може спровокувати погіршення самопочуття. Почуття провини лише слабшає мотивацію, так що не піддавайтеся йому.

Ділити продукти на хороші та погані

Навчіться ставитися до їжі просто і не намагайтеся зробити свій раціон максимально "правильним", тому що не буває абсолютно шкідливої або абсолютно корисної їжі.

Слідувати чужим системам харчування

Організм кожної людини унікальний і дієта, яка допомагає одному, може згубно позначитися на здоров'ї іншого. Тому, вибираючи собі режим харчування, прислухайтеся завжди до свого тіла, а не порад друзів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які звички сприяють передчасному старінню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Nataliya

29 травня 2021, 17:08

https://dobradija.com/blog


Новини