Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які продукти приносять користь здоров'ю після 40 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Які продукти приносять користь здоров'ю після 40 років

Фахівці назвали продукти, які варто додати до раціону, бо вони приносять користь здоров'ю після 40 років

9 грудня 2021, 17:30
Поділіться публікацією:

З віком обмінні процеси в організмі уповільнюються і можуть виникнути різні порушення. Але підтримувати здоров'я можна за допомогою правильного харчування. Експерти перерахували продукти, які варто додати до раціону після 40 років.

Які продукти приносять користь здоров'ю після 40 років

Що потрібно їсти після 40 років (фото з відкритих джерел)

Дієтологи зазначили, що споживання деяких продуктів допомагає не лише зберегти здоров'я органів, а й омолодити їх. Насамперед в меню потрібно додати жирні сорти риби, тому що в них багато вітамінів та корисних речовин, зокрема омега-3 ненасичені кислоти, які знижують ризик розвитку серцево-судинних захворювань.

Також в раціон необхідно додати томати, тому що вони багаті на лікопен — потужний антиоксидант, який також зменшує ризик серцевих недуг і покращує імунну функцію.

Після 40 років експерти радять вживати броколі, у ній багато вітаміну А, С, Е, К, а також клітковини, фосфору, фолієвої кислоти, магнію, заліза. А ще додайте в меню батат, цільнозернові продукти, сою, ягоди, зокрема чорниці.

Нагадаємо, що з варикозною хворобою стикаються до 60% населення планети, і причини її виникнення можуть бути різні. Якщо ви хочете запобігти недузі, тоді допомогти в цій справі здатний правильний раціон.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що з віком обмін речовин в організмі починає сповільнюватися, тому після 30 років потрібно переглянути свій раціон, щоб покращити здоров'я та запобігти набору зайвої ваги. Експерти розповіли, що варто додати до свого меню.

Читайте також, експерти розповіли, які продукти необхідно додати до зимового раціону, щоб залишатися активними та здоровими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини