Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які продукти необхідно додати до зимового раціону
commentss НОВИНИ Всі новини

Які продукти необхідно додати до зимового раціону

Експерти розповіли, які продукти необхідно додати до зимового раціону, щоб залишатися активними

5 листопада 2021, 08:25
Поділіться публікацією:

Взимку організм більш уразливий до різноманітних захворювань, тому що може відчувати дефіцит вітамінів і корисних речовин. Мало того, взимку у людини падає продуктивність. Щоб цього не допустити, експерти радять включити до раціону кілька продуктів.

Які продукти необхідно додати до зимового раціону

Чим харчуватися взимку (фото з відкритих джерел)

Харчування має значення для збереження здоров'я та підтримки належного рівня енергії. Протягом зими особливо важливо дбати про те, щоб ваше меню було збагачене поживними речовинами. Забезпечити організм енергією допоможуть:

Сухофрукти

Сухофрукти та горіхи, такі як фісташки, мигдаль, інжир, волоські горіхи, кеш'ю, багаті на клітковину та поживні речовини. Взимку сухофрукти можуть значно покращити вашу працездатність.

Мед

Цей продукт може швидко забезпечити енергією. Наше тіло швидко поглинає глюкозу з меду, а це допомагає прогнати сонливість. Крім того, мед дуже корисний для імунної системи. Його можна додавати до напоїв, домашніх солодощів і просто пити з теплою водою.

Квасоля

Овочі мають величезну харчову цінність. Квасоля багата на клітковину і вітаміни групи В, тому ефективно забезпечує організм енергією і підтримує активність протягом усього дня.

Вівсянка

Вівсянка є одним із найкращих варіантів зимового сніданку. Вона багата на клітковину, яка має цілу низку корисних властивостей. Її можна їсти солодку, якщо приготувати з молоком, фруктами та горіхами або солоною, якщо доповнити її овочами. Овес також зміцнює імунітет і надає вам сили, такі необхідні рано-вранці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вчені, спираючись на результати дослідження, проведеного у Великій Британії, назвали продукти, здатні погіршити настрій зранку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини