Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які овочі заважають отримати фігуру мрії
commentss НОВИНИ Всі новини

Які овочі заважають отримати фігуру мрії

Експерти перерахували овочі, які не бажано додавати до раціону, якщо хочете отримати фігуру мрії

23 грудня 2021, 10:15
Поділіться публікацією:

До деяких овочів, якщо ви сидите на дієті, потрібно ставитися з обережністю, тому що попри їхню корисність, вони заважатимуть отримати фігуру мрії. Що входить до списку?

Які овочі заважають отримати фігуру мрії

Які овочі заважають отримати фігуру мрії (фото з відкритих джерел)

Гарбуз

Цей овоч містить велику кількість вітамінів та корисних речовин, але зловживати гарбузом не варто, оскільки він підвищує рівень цукру в крові, а при підвищеному цукрі підвищується і вага. Експерти рекомендують під час дієти замінити гарбуз бататом.

Буряк

Цей овоч смачний і корисний, але містить крохмаль, тому при частому вживанні може стати на заваді процесу схуднення. Замість кореня буряків можна використовувати в їжу його бадилля. У ньому міститься більше поживних речовин, ніж у коренеплоді, а також є фосфор, цинк та вітамін B6.

Картопля

Експерти зазначають, що повністю виключати картоплю з раціону під час дієти не варто, але потрібно обмежити її вживання. А все тому, що в складі овочів міститься велика кількість крохмалю. Якщо й готуєте страви з картоплі, то намагайтеся їх запікати.

Нагадаємо, що багато хто з нас щодня звик вживати овочі та фрукти, додаючи їх у різні страви або ж з'їдати сирими. Проте варто знати, які з цих продуктів є найтоксичнішими через величезну кількість пестицидів та гербіцидів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що всі ми добре знаємо, що овочі – це одна з основ здорового та збалансованого харчування. Проте дієтолог Олена Соломатина розповіла, коли вони можуть впливати на організм негативно.

Читайте також, що дієтологи рекомендують вживати більше овочів, тому що в їхньому складі багато вітамінів та цінних мікроелементів, необхідних організму. Особливу увагу варто приділити цибулі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини