Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Як схуднути в області живота: ефективний спосіб
commentss НОВИНИ Всі новини

Як схуднути в області живота: ефективний спосіб

Дієтолог Кортні Д'Анджело назвав раціон найефективніший для позбавлення жирових відкладень на животі

27 листопада 2021, 16:15
Поділіться публікацією:

Однією з найпроблемніших зон у жіночій фігурі є область живота. І схуднути у цій зоні буває непросто. Але головне – бажання та сила волі. Експерти розповіли, за допомогою якого типу харчування можна прибрати жир на животі.

Як схуднути в області живота: ефективний спосіб

Кето-дієта (фото з відкритих джерел)

Фахівці рекомендують переглянути свій раціон та почати дотримуватись правил кето-дієти. Цей режим харчування характерний низьким вмістом вуглеводів і високим відсотком жирів. Кето-дієта допомагає знизити рівень цукру в крові, підвищити чутливість до інсуліну, покращити самопочуття та схуднути внаслідок зміни метаболізму.

Дієтолог Кортні Д'Анджело зазначив, що такий тип харчування багатий на білок і здебільшого складається з цілісних продуктів, які включають один інгредієнт і безліч поживних речовин.

Крім того, він підкреслив, що дієта сприяє зниженню ймовірності розвитку ожиріння, цукрового діабету та проблем із тиском.

Для кето-дієти підходять натуральні продукти: м'ясо, риба, олія, яйця, сир, гриби, низьковуглеводні овочі, горіхи та насіння.

Нагадаємо, що кава є улюбленим напоєм мільйонів людей, адже він заряджає організм енергією та підвищує продуктивність. А ось деякі додають до нього ще й лимон, щоб прискорити процес схуднення. Але чи це працює?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що схуднення – процес складний, який потребує терпіння та сили волі. Але для того, щоб позбутися зайвих кілограмів, необов'язково відмовлятися від звичного способу життя або дотримуватися жорсткої дієти. Експерти назвали кілька ранкових звичок, які допоможуть вам повернутися у форму.

Читайте також, експерти розповіли, скільки потрібно робити кроків на день, щоб позбавитися жиру в області живота.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини