Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Ранкові звички, які допоможуть вам схуднути
commentss НОВИНИ Всі новини

Ранкові звички, які допоможуть вам схуднути

Ранкові звички задають тонус всьому організму

4 квітня 2021, 08:35 comments1029
Поділіться публікацією:

Схуднення — процес складний, він вимагає терпіння і сили волі. Але для того, щоб позбутися від зайвих кілограмів, не обов'язково відмовлятися від звичного способу життя або дотримуватися жорсткої дієти. Експерти назвали кілька ранкових звичок, які допоможуть вам повернутися в форму.

Ранкові звички, які допоможуть вам схуднути

Які ранкові звички допомагають схуднути (фото з відкритих джерел)

Сніданок повинен бути з підвищеним вмістом білка

В першу чергу, не пропускайте сніданки. Ранковий прийом їжі повинен бути ситним, щоб ви отримали заряд бадьорості та енергії. А для цього збагатите його білком, який сприяє зниженню ваги внаслідок зниження рівня греліну — пептидного гормону. Отже, яйця, горіхи, сир, насіння чіа і грецький йогурт — відмінний варіант сніданку.

Пийте більше води

Не забувайте контролювати свій водний баланс. Навіть якщо вам здається, що ви п'єте достатньо води, все одно збільште кількість — і пийте більше. Якщо випити склянку або дві до сніданку, то процес схуднення буде запущений з самого ранку. Вода знижує апетит і збільшує кількість спалюваних калорій. Відповідно до одного з досліджень, 500 мл води зменшують споживання калорій за сніданком на 13%.

Почніть зважуватися

Щоранку вставайте на ваги — така звичка допоможе вам збільшити самоконтроль і свою мотивацію. А в разі позитивного результату буде викликати бажання швидше рухатися до своєї мети.

Заведіть щоденник харчування

Якщо не можете згадати, що їли за день або вам здається, що пам'ятаєте все — щоденник харчування відкриє вам очі. Враховуйте все, що було з'їдено — і обов'язково дізнаєтеся про себе і свій режим харчування багато нового, а бажання з'їсти щось зайве відпаде, само собою.

Нагадаємо, лікар-нутриціолог Світлана Нікітчук розповіла, які продукти слід виключити з раціону, щоб привести тіло в порядок.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чи впливає кава на схуднення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

6 квітня 2021, 08:13

Натуральные сжигатели жира! Качество GMP За месяц -10 см в талии! Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber.


Новини