Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які продукти виключити з раціону, щоб схуднути
commentss НОВИНИ Всі новини

Які продукти виключити з раціону, щоб схуднути

Ці продукти бажано зовсім обмежити в раціоні

22 серпня 2020, 12:25 comments1346
Поділіться публікацією:

У гонитві за стрункою фігурою багато жінок виснажують себе жорсткими дієтами, не замислюючись про наслідки. Звичайно ж, харчування відіграє важливу роль в схудненні, але не варто обмежувати себе у всьому. На своїй сторінці в Instagram лікар-нутриціолог Світлана Нікітчук розповіла, які продукти слід виключити з раціону, щоб привести тіло в порядок.

Які продукти виключити з раціону, щоб схуднути

Спеціаліст зазначила, що в першу чергу, варто відмовитися від фастфуду. У ньому величезна кількість жиру, а це фактично харчове сміття. Якщо покласти в гамбургер лист салату — це не стане корисним харчуванням.

Також варто відмовитися від цукру, алкогольних напоїв, меду (містить багато фруктози) і трансжирів (ковбас, сардельок, маргарину, морозива).

Лікар зазначила, що жирне м'ясо в меню краще замінити дієтичним: куркою, індичкою або кроликом. А майонез і сметану в заправці в салатах замінити на оливкову або лляну олію. Ще варто обмежити кількість дуже солодких фруктів і ягід (виноград, кавун і т.д.), в них високий глікемічний індекс.

Додайте в раціон більше зелені (салатні листя, рукколу, кріп, кінзу), а також будь-який вид капусти (але краще за всіх спалює жир саме брокколі).

Які продукти виключити з раціону, щоб схуднути - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що пити для схуднення і очищення організму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини