Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Що пити для схуднення і очищення організму
commentss НОВИНИ Всі новини

Що пити для схуднення і очищення організму

Ці напої допоможуть відчути себе більш здоровими

17 червня 2020, 09:20 comments2216
Поділіться публікацією:

Щоб вивести з організму шлаки і токсини потрібно періодично влаштовувати для нього "генеральне прибирання". Така процедура допоможе розвантажити травну систему, а також знизити навантаження на печінку і нирки. Ефективно і швидко очистити організм можна за допомогою напоїв. Яких саме?

Що пити для схуднення і очищення організму

Трав'яний чай

Цей напій чудово знімає стрес, заспокоює, покращує роботу травлення і сприяє очищенню організму від шлаків і токсинів. Є різні трав'яні чаї, які допоможуть досягти певного ефекту. Можете їх підібрати самі або проконсультуватися у дієтолога.

Вода

Про корисні властивості води відомо давно. Вона прискорює метаболізм, регулює роботу всіх систем організму, а також виводить токсини і допомагає в боротьбі із зайвими кілограмами. Спробуйте щодня вживати достатню кількість води і побачите, як шкіра стане чистішою, зникнуть дрібні прищики і почервоніння.

Буряковий сік

Основною цінністю буряка і бурякового соку є, насамперед, його здатність швидко виводити  з організму продукти обміну. Не варто також забувати, що буряк нормалізує роботу печінки — головного фільтра нашої крові. Саме тому всі напої на базі буряків складають основу детоксної, тобто очищуваної, програми.

Капустяний сік

Корисні властивості свіжого капустяного соку відомі давно, і всі наукові дослідження це підтверджують. Калій, який міститься в цьому напої, сприяє зменшенню набряків за рахунок виведення з організму зайвої рідини. Крім того, поєднання у свіжому соку капусти таких мікроелементів, як сірка, хлор та йод, нормалізують травлення і очищають слизові оболонки шлунка і кишківника.

Імбирний напій

Його по праву можна вважати панацеєю нехай і не від усіх, але від безлічі проблем. Корінь імбиру містить велику кількість вітамінів і мікроелементів, що робить його неймовірно корисним. Не варто також забувати, що цей продукт є природним енергетиком, який підбадьорить не тільки вас, але й вашу імунну систему.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які напої краще не пити в спеку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини