Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Скільки кроків потрібно робити кожен день, щоб схуднути
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки кроків потрібно робити кожен день, щоб схуднути

Ходьба - це ефективний спосіб спалити калорії

14 березня 2021, 18:45 comments1396
Поділіться публікацією:

Багато дівчат намагаються привести до літа свою фігуру в порядок, а допомогти в цьому можуть звичайні піші прогулянки. Експерти розповіли, скільки потрібно робити кроків в день, щоб позбутися від жиру в області живота.

Скільки кроків потрібно робити кожен день, щоб схуднути

Ходьба для схуднення (фото з відкритих джерел)

Лікарі відзначають, що піші прогулянки призводять в тонус весь організм і корисно впливають на серцево-судинну систему. Під час ходьби спалюються калорії, а створення дефіциту калорій — ось спосіб схуднення. Але крім фізичної активності потрібно ще стежити за раціоном харчування і виключити з нього шкідливі продукти.

Тренер Стівен Деніелс говорить, що в день потрібно ходьбі приділяти 1 годину, а можна розділити цей час на дві 30-хвилинні прогулянки. Це вже особисте бажання кожного. Фахівець відзначив, що за допомогою ходьби можна спалити 200-300 калорій на годину. А щоб збільшити цей показник, потрібно використовувати похилу ходьбу (ходити по похилій місцевості), ходьбу по сходах або збільшувати швидкість ходьби. Щоб позбутися від 450 г жиру потрібно спалити близько 3500 калорій.

Тренер радить постійно підтримувати режим ходьби й поступово збільшувати інтенсивність, інакше ніякого позитивного ефекту не буде.

Нагадаємо, що американські фахівці назвали два важливих факти про схуднення, які потрібно знати всім.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що дієтолог Ольга Безугла розповіла, з чого почати схуднення. Спеціаліст дала три методики підвищення психологічного імунітету. Безугла вважає, що починати будь-яку справу, в тому числі й схуднення, краще в неділю. Понеділок, на її думку, це непростий день, і ми підсвідомо складні речі ставимо собі на понеділок, а повинно бути просто і легко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

15 березня 2021, 08:06

Натуральные сжигатели жира! За месяц -10 см в талии! Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber.


Новини