Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Два факти про схуднення, які потрібно знати всім
commentss НОВИНИ Всі новини

Два факти про схуднення, які потрібно знати всім

Схуднення - непростий і тривалий процес

13 березня 2021, 20:20
Поділіться публікацією:

Якщо ви хочете до літа привести свою фігуру в порядок і активно зайнялися цим процесом, тоді вам потрібно знати два важливих факти про схуднення.

Два факти про схуднення, які потрібно знати всім

важливі факти про схуднення (фото з відкритих джерел)

Американські фахівці в ході досліджень з'ясували, що навіть невелике вживання алкогольних напоїв може призвести до збільшення ваги.

Відповідно до загальних рекомендацій, жінкам допускається пити один напій в день. А чоловікам — два. Але представники Європейської асоціації з вивчення ожиріння заявили, що навіть така кількість алкоголю згубно позначається на організмі й може привести до набору зайвої ваги. І чим більше люди п'ють спиртного, тим вище їх ризик зіткнутися з ожирінням.

Варто розуміти, що алкоголь ускладнює роботу печінки й заважає засвоєнню вітамінів і корисних організму речовин.

Крім того, експерти підкреслили, що пропуск вечері може перешкодити людям в боротьбі із зайвою вагою. Якщо раніше вважалося, що не можна пропускати ранковий прийом їжі, тому що протягом дня люди вживають більше калорій, то недавнє дослідження показало, що вечерю пропускати також не можна, тому що вага в результаті може збільшитися на 10%. Це не означає, що потрібно багато їсти ввечері, просто раціон повинен бути правильно збалансований і калорії в ньому правильно розподілені.

Нагадаємо, що американські експерти назвали головні помилки, які найчастіше допускають люди в процесі схуднення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що фахівці з США визначили п'ять продуктів, які допоможуть прискорити процес зниження ваги. Що це за продукти, дізнайтеся в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини