Головна Новини Здоров'я дієта і харчування П'ять продуктів, що прискорюють схуднення
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять продуктів, що прискорюють схуднення

Додайте до своїх зусиль зі зниження ваги вживання цих продуктів, і ви побачите результат

1 грудня 2020, 17:02 comments1505
Поділіться публікацією:

Американські фахівці впевнені, що проста здорова дієта з високим вмістом клітковини і низьким вмістом цукру, консервантів і нездорових жирів — це все, що потрібно для підтримання здоров'я і стрункості вашого тіла. Тому дієтологи визначили п'ять продуктів, які допоможуть прискорити процес зниження ваги.

П'ять продуктів, що прискорюють схуднення

ФОТО: З відкритих джерел

Спаржа

Це натуральний сечогінний засіб, який ще й допомагає полегшити здуття живота та інші неприємні відчуття. Згідно з дослідженням, опублікованим в Journal of Food Science, баланс амінокислот і мінералів, які містяться в спаржі, можуть також допомогти полегшити симптоми похмілля.

Авокадо

Цей продукт має в своєму складі олії, які позитивно впливають на синдром подразненого кишківника та інші розлади травлення. Авокадо також визнають одним із найкорисніших продуктів для відновлення печінки.

Цедра цитрусових

Цедра лимона, лайма, апельсину та інших цитрусових містить антиоксидант d-лимонен, який, за даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, допомагає стимулювати ферменти печінки.

Грейпфрут

Японські вчені виявили, що грейпфрут може посилювати дію клітин, що спалюють калорії, посилюючи розщеплення жиру та знижуючи апетит.

Куркума

Згідно з дослідженням, опублікованим в журналі Gut, складний куркумін, що міститься в яскраво-помаранчевій індійській спеції куркумі, зменшує закупорку жовчних проток та утворення рубців в печінці, перешкоджаючи хімічним реакціям, пов'язаним із запальним процесом.

Раніше "Коментарі" розповідали про напій, який робить людей розумнішими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.eatthis.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

4 грудня 2020, 09:17

Натуральные растительные сжигатели жира! За месяц -10 см в талии! Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber.


Новини