Головна Новини Здоров'я дієта і харчування З чого почати схуднення: дієтолог назвала три важливих моменти
commentss НОВИНИ Всі новини

З чого почати схуднення: дієтолог назвала три важливих моменти

Дієтолог розповіла, як поліпшити психологічний імунітет

27 жовтня 2020, 04:45 comments1279
Поділіться публікацією:

Налагоджувати систему харчування потрібно в комплексі з іншими заходами, адже наше здоров'я залежить не тільки від їжі. Як підвищити психологічний імунітет, розповіла дієтолог Ольга Безугла в Instagram.

З чого почати схуднення: дієтолог назвала три важливих моменти

Спеціаліст дала три методик підвищення психологічного імунітету.

По-перше, слід впорядкувати харчування, прибрати зайві перекушування. При цьому дієтолог зазначає, що організму дуже важливі паузи між прийомами їжі, зокрема, для гормонів, які теж впливають на набір ваги. Але паузи важливі не тільки в їжі, а й в інформаційному навантаженні із новин і соцмереж.

Другий момент — налагодження сну. Дієтолог пише, що режим роботи не дає можливості нам спати достатню кількість часу. А зв'язок сну і зайвої ваги конче важливий. Наприклад, існує зв'язок наших емоцій і кортизолу. Всім, хто хоче схуднути, рекомендується раніше лягати спати і менше читати на ніч новин.

І третє - фізична активність. Спорт повинен бути в задоволення, впевнена дієтолог. Тому радить знайти для себе оптимальний варіант: ходьба, плавання або ж підйом сходами будинку на 16 поверх.

Безугла вважає, що починати будь-яку справу, в тому числі й схуднення, краще в неділю. Понеділок, на її думку, це непростий день, і ми підсвідомо складні речі ставимо собі на понеділок, а повинно бути просто і легко.

Нагадаємо, лікар назвала ТОП-5 причин додати в свій раціон буряк.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини