Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Як очистити печінку від токсинів: названо простий спосіб
commentss НОВИНИ Всі новини

Як очистити печінку від токсинів: названо простий спосіб

Експерти розповіли про простий засіб, за допомогою якого можна очистити печінку від токсинів

16 грудня 2021, 18:10
Поділіться публікацією:

Щоб печінка добре працювала і не перетруджувалася, її потрібно очищати від токсинів, що накопичилися. Експерти назвали простий засіб, який ефективно у цьому допоможе.

Як очистити печінку від токсинів: названо простий спосіб

Як очистити печінку від токсинів (фото з відкритих джерел)

Фахівці рекомендують приготувати відвар із родзинками, адже він здатний прискорювати біохімічні процеси, очищаючи кров та вказаний орган. Для цього потрібно взяти 150 г темних родзинок і залити їх двома склянками попередньо кип'яченої води. Проваріть продукт протягом 20 хвилин, а потім залиште засіб настоюватися всю ніч.

Приймати відвар рекомендується натще перед їдою, спершу процідивши й розігрівши. Протипоказаний такий засіб тим, хто страждає на діабет, виразку та серцеву недостатність.

До речі, відвар з рису — простий, дешевий і натуральний засіб для схуднення та очищення організму. Багатий на вітаміни й мікроелементи рис рекомендують включати в раціон людям з надмірною масою тіла і повільним метаболізмом. При правильному вживанні рисовий настій позбавить 1,5-2 зайві кілограми на місяць.

Нагадаємо, що печінка є одним із "найтерплячіших" органів, адже часто людина може навіть не підозрювати, що в її роботі стався збій. Якщо хочете зміцнити здоров'я печінки та очистити її від токсинів, додайте до раціону наступні продукти.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що лікар-дієтолог Ольга Корабльова розповіла, яку приправу варто додати до раціону, якщо хочете відновити роботу печінки.

Читайте також, що печінка – унікальний орган, функції якого не дублюються організмом. Вона виконує роль "фільтра", затримуючи токсичні речовини та беручи участь у виробленні жовчі, необхідної для розщеплення жирів. Медики радять берегти цей орган, а допоможе у цьому проста, але неймовірно корисна спеція.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини