Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Справа не в здоровій їжі: 101-річний чоловік назвав секрети довголіття
commentss НОВИНИ Всі новини

Справа не в здоровій їжі: 101-річний чоловік назвав секрети довголіття

101-річний житель британського Бірмінгема Дензил Купер поділився секретами, які допомагають йому зберігати здоров'я

16 квітня 2022, 20:20
Поділіться публікацією:

Багато хто задається питанням, як можна збільшити тривалість свого життя. І першим фактором, який може вплинути на здоров'я, на думку експертів, є правильне харчування. Але 101-річний британець Дензіл Купер назвав свої секрети.

Справа не в здоровій їжі: 101-річний чоловік назвав секрети довголіття

Як продовжити життя (фото з відкритих джерел)

Від здорового харчування дійсно залежить багато процесів у нашому організмі, дієтологи кажуть, що в день потрібно з'їдати п'ять порцій фруктів і овочів, тому що вони є джерелом вітамінів і корисних речовин. Але Дензел вважає, що ця порада переоцінена.

За словами британця, він любитель шкідливої їжі й протягом свого життя вживав мало овочів. Він вважає, що зберегти здоров'я та прожити до такого віку йому допомогли два секрети. Перший полягає у тому, що британець не курив і вживав дуже мало алкоголю, а другий -  у тому, що він був спокійним і врівноваженим. На думку 110-річного чоловіка, саме ці фактори допомагають йому підтримувати здоров'я.

Нагадаємо, якщо хочете збільшити тривалість життя, тоді більше уваги приділяйте правильному харчуванню та фізичній активності. Американський доктор Еллі каже, що слід більше ходити пішки, адже це заняття приносить багато користі здоров'ю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в раціоні періодично має з'являтися риба, бо завдяки своєму складу є дуже цінним продуктом. Дієтолог США Майя Феллер зазначила, що вживання яких видів риби може сприяти довголіттю.

Читайте також, що лікар-нутриціолог на своїй сторінці в Instagram Катерина Йенсен розповіла про кілька звичок у харчуванні, які допомагають продовжити молодість й покращити показники здоров'я.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини