Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Дослідники назвали заняття, яке продовжує життя на 15 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Дослідники назвали заняття, яке продовжує життя на 15 років

Американський доктор Еллі розповіла, яке заняття допомагає збільшити тривалість життя на 15 років

15 квітня 2022, 00:35
Поділіться публікацією:

Якщо хочете збільшити тривалість життя, тоді більше уваги приділяйте правильному харчуванню та фізичній активності. Американський доктор Еллі каже, що слід більше ходити пішки, адже це заняття приносить багато користі здоров'ю.

Дослідники назвали заняття, яке продовжує життя на 15 років

Як продовжити життя (фото з відкритих джерел)

Спеціаліст стверджує, що регулярні піші прогулянки здатні збільшити тривалість життя до 15 років. Причому в день рекомендується робити близько 6 тисяч кроків, але все індивідуально, якщо можете більше – це великий плюс.

Відомо, що ходьба допомагає нормалізувати дихання, спалювати жирові відкладення, покращувати роботу серцево-судинної системи, зміцнювати м'язову масу, підвищувати захисні функції імунітету, а також уповільнювати процеси старіння.

За словами доктора Еллі, якщо у вас немає часу на ходьбу, то десять хвилин все ж таки можна знайти. Навіть така мінімальна прогулянка принесе покращення самопочуття та настрої, а також сприятиме зміцненню організму.

Результати дослідження показали, що люди, які звикли до швидкого темпу, можуть мати біологічний вік на 15 років молодший за тих, хто не поспішає з щоденними прогулянками.

Нагадаємо, лікар-дієтолог Ліза Янг підкреслила, які продукти необхідно мінімізувати у своєму раціоні, тому що вони містять амінокислоти, які у великій кількості можуть погано вплинути на роботу серцево-судинної системи та спричинити захворювання.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що математик Лео Бельзіля зазначив, що люди зможуть доживати до 130 років, а максимальна тривалість життя становитиме 180 років. Але для її збереження людям у такому віці потрібно буде докладати зусиль, зокрема, вони можуть потребувати протезування та трансплантації органів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини