Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Як відомо, харчування є одним з основних факторів, який впливає на тривалість життя, тому свій раціон потрібно збагачувати лише корисною та якісною їжею. Лікар-дієтолог Ліза Янг зауважила, які продукти потрібно виключити з меню, бо вони негативно впливають на здоров'я.
Що скорочує життя (фото з відкритих джерел)
Вчені з Медичного коледжу Університету штату Пенсільванія, виходячи з результатів дослідження, відзначили, що яловичина, курка та молочні продукти у своєму складі містять амінокислоти, які у великій кількості можуть погано вплинути на роботу серцево-судинної системи та спричинити захворювання.
Експерти проаналізували дані про здоров'я понад 120 тисяч людей і виявили, що у тих, хто вживає амінокислоти у кілька разів більше, ризик проблем із серцево-судинними захворюваннями збільшився на 12%. Вони також виявили, що основна частина таких амінокислот надходить в організм із яловичини, курки та молочних продуктів.
Лікар-дієтолог Ліза Янг наголосила, що не варто повністю виключати ці продукти з раціону, важливо лише мінімізувати їх вживання. У меню варто додати більше фруктів, овочів, рослинних білків, які містяться в горіхах та бобах.
Нагадаємо, американські вчені провели масштабне дослідження, метою якого було з'ясувати, чи морепродукти можуть впливати на тривалість життя.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американський фахівець Френк Ліпман розповів, які прості правила допоможуть зміцнити організм та тим самим збільшити тривалість життя.
Читай також, медики назвали "ранковий" продукт, який сприяє довголіттю.
Новини