Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
У раціоні періодично має з'являтися риба, тому що завдяки своєму складу є дуже цінним продуктом. Дієтолог США Майя Феллер зазначила, що вживання яких видів риби може сприяти довголіттю.
Названо рибу, здатну продовжити життя (фото з відкритих джерел)
Експерт зазначила, що основу багатьох дієт, яких дотримуються довгожителі, є риба. Меню двічі на тиждень бажано збагачувати лососем, скумбрією, сардинами та анчоусами. Річ у тому, що ці види риб містять у великій кількості омега-3 ненасичені жирні кислоти, які підтримують здоров'я організму та сприяють довголіттю. Крім цих кислот риба багата ще на білок, селен, фосфор та інші речовини, які покращують роботу серцево-судинної системи.
Також дієтолог рекомендує вживати й консервовану рибу, але важливо уважно читати склад. У них повинна бути риба, рослинна або оливкова олія, вода та сіль. Свій вибір краще зупинити на продуктах, у яких мало солі.
Нагадаємо, що раціон має бути смачним, корисним та різноманітним. Риба — дивовижний продукт, який має високі харчові переваги. Ось п'ять основних причин, чому вона повинна з'являтися частіше у вашому меню.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що риба – дуже важливий продукт, який забезпечує наше тіло необхідними для життя та здоров'я компонентами. Однак іноді в магазинах можна зустріти такий товар, який не тільки не принесе користі, а й зашкодить нашому організму. Як не купити небезпечну рибу та на що звертати увагу при виборі продукту.
Читайте також, що багато українців люблять поласувати сушеною або ж в'яленою рибою. Її можуть вживати як окремо, так і як закуску під недорогий алкоголь, наприклад, пиво. Однак зовсім мала кількість людей замислюється, яку небезпеку може нести подібна їжа.
Новини