Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які звички в харчуванні допоможуть продовжити молодість
commentss НОВИНИ Всі новини

Які звички в харчуванні допоможуть продовжити молодість

Лікар-нутриціолог Катерина Йенсен розповіла про декількох звичках в харчуванні, які допомагають продовжити молодість

16 серпня 2021, 19:35
Поділіться публікацією:

Якщо хочете продовжити молодість і поліпшити стан здоров'я, тоді ознайомтеся з двома важливими принципами харчування, які потрібно застосовувати на регулярній основі. Лікар-нутриціолог Катерина Йенсен на своїй сторінці в Instagram написала, на що необхідно звернути увагу.

Які звички в харчуванні допоможуть продовжити молодість

Звички в харчуванні / Фото: pexels.com

— Зупиняємо запалення

Збагатите свій раціон продуктами, які володіють протизапальним ефектом. У цей список входить імбир, куркума, насіння льону, волоські горіхи, часник, м'ята, а також жирні сорти риби, в яких міститься багато омега-3 ненасичених жирних кислот.

— Стабілізуючи цукор в крові

Необхідно стежити за своїм рівнем цукру в крові, тому що його різкі стрибки призводять до запалення і фізіологічного стресу. Це відбувається після вживання багатьох фруктів, мучного і крохмалистих продуктів, тому їх потрібно їсти в поєднанні з жирами. Наприклад, фрукти вживайте з горіхами, а в кашу додавайте рослинну олію і всіляке насіння.

Експерт каже, що принципів харчування для стабілізації цукру в крові дуже багато, але додавання жирів — один з основних.

Які звички в харчуванні допоможуть продовжити молодість - фото 2

Нагадаємо, що харчування є одним з найважливіших факторів, які визначають стан здоров'я. Є продукти, здатні допомогти організму, а є і ті, які можуть нашкодити. Лікарі-дієтологи назвали найголовніші помилки в харчуванні, які можуть прискорити процес старіння.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що якщо ви хочете залишатися молодими й здоровими, то потрібно переглянути свій спосіб життя, зокрема раціон і ставлення до спорту. Лікар-дієтолог Оксана Скиталінська розповіла про "золоті" принципи харчування, які важливо знати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини