Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Що треба їсти на сніданок, щоб день був продуктивним
commentss НОВИНИ Всі новини

Що треба їсти на сніданок, щоб день був продуктивним

Експерти розповіли, які продукти необхідно вживати на сніданок, щоб день вийшов продуктивним

27 травня 2022, 05:50
Поділіться публікацією:

Недарма кажуть, що сніданок — найважливіший прийом їжі, тому що він заряджає організм вітамінами, корисними речовинами, які підтримують заряд енергії протягом дня. Що потрібно їсти вранці, щоб залишатися продуктивним?

Що треба їсти на сніданок, щоб день був продуктивним

Продукти на сніданок (фото з відкритих джерел)

Фахівці зазначили, що ранковий прийом їжі має складатися з варених курячих яєць, ягід, домашнього йогурту (або без добавок), бананів, каші (гречаної, пшеничного, вівсяного), горіхової пасти, а також авокадо, бобових (квасоля, сочевиця). (З сиром, зеленню та відвареною куркою овочі або червона риба). Але хліб на сніданок варто обирати цільнозерновий.

Ще вранці можна з'їсти горіхів, зокрема мигдаль, фініки, насіння чіа. Всі перераховані вище продукти добре насичують, збагачують організм вітамінами й сприяють виробленню енергії, яка підвищує нашу продуктивність.

А ось від цитрусових, гострої їжі та солодких продуктів на сніданок краще відмовитись, оскільки вони негативно позначаться на здоров'ї.

Нагадаємо, лікар-дієтолог Ліза Московиць зазначила, що ранковий прийом їжі має складатися з білків, клітковини та корисних жирів, в іншому випадку такий сніданок може послабити імунітет і негативно позначитися на загальному стані здоров'я.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що ранковий прийом їжі пропускати в жодному разі не можна, адже сніданок заряджає організм енергією та дає сили на весь день. Фахівці в галузі харчування кажуть, що вранці бажано вживати багато білків та клітковини.

Читай також, якщо мрієте про плоский живіт і струнку талію, тоді потрібно не тільки займатися спортом, але й переглянути свій раціон. Зокрема, відповідально поставитися до сніданку, який є найважливішим прийомом їжі, тому що запускає метаболізм та надає енергії організму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини