Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо спосіб схуднення без дієт та відмови від улюблених продуктів
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо спосіб схуднення без дієт та відмови від улюблених продуктів

Британська телеведуча та актриса Надя Савалія розповіла про спосіб, за допомогою якого можна швидко скинути вагу

17 лютого 2022, 09:25
Поділіться публікацією:

Якщо хочете скинути зайві кілограми, але не виснажувати свій організм жорсткими дієтами та відмовою від улюблених продуктів, британська телеведуча Надя Савалія поділилася своїм способом, повідомляє Daily Express.

Названо спосіб схуднення без дієт та відмови від улюблених продуктів

(фото з відкритих джерел)

Жінка розповіла, що свого часу спробувала багато дієт, але вони не давали ніякого стійкого результату, бо вага поверталася. Щобільше, телеведучій не подобалося, що дієти обмежують вживання низки її улюблених продуктів.

Але кілька років тому Надя Савалія відкрила для себе інтервальне голодування за системою 16/8, згідно з якою дозволяється їсти протягом восьми годин на день, а 16 — утримуватися від їди. За словами телеведучої, це її улюблений спосіб позбавлення "зайвого", тому що він дозволяє їй вживати улюблені продукти, хоч і в помірних кількостях. А ще не доводиться підраховувати калорії.

Також британська знаменитість додала, що цей спосіб схуднення не є болісним, просто потрібно правильно і ґрунтовно підходити до їжі й давати організму час для спалювання жиру.

Нагадаємо, про корисні властивості авокадо відомо давно, цей екзотичний плід покращує травлення, роботу серцево-судинної системи та інші показники організму. А ще, як виявилося, за допомогою продукту можна позбутися зайвих кілограмів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якщо хочете упорядкувати фігуру, але без виснажливих дієт і тренажерного залу, спробуйте змінити раціон, додавши в нього кілька незвичайних поєднань продуктів.

Читай також, що новий літній сезон не за горами. І якщо ви не надто прагнете схуднути завдяки заняттям спортом, є кілька інших цінних порад для контролю ваги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини