Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Як зробити напій з авокадо для швидкого схуднення
commentss НОВИНИ Всі новини

Як зробити напій з авокадо для швидкого схуднення

Експерти розповіли, що за допомогою авокадо можна скинути пару зайвих кілограмів: готуємо смачний напій

24 січня 2022, 09:15 comments1163
Поділіться публікацією:

Про корисні властивості авокадо відомо давно, цей екзотичний плід покращує травлення, роботу серцево-судинної системи та інші показники організму. А ще, як виявилося, за допомогою продукту можна позбутися зайвих кілограмів.

Як зробити напій з авокадо для швидкого схуднення

Як зробити напій з авокадо / Фото: canva.com

Експерти кажуть, що в рідкому стані авокадо допомагає схуднути, тому що має ефект детоксикації, а також стимулює спалювання жиру, завдяки великій кількості клітковини, яка входить до складу продукту. А ще плід багатий на різні вітаміни, мінерали та антиоксиданти, зокрема кальцій, марганець, фосфор, залізо та інші речовини.

Шеф-кухар Даніела Сото-Іннес поділилася рецептом напою на основі авокадо, який допоможе скоригувати фігуру. Для його приготування знадобиться: 1 стиглий авокадо, 5 ст. л. соку лайма, 3 ст. л. тростинного цукру або стевії, щіпка солі, 2 чашки холодної води та ½ чашки кубиків льоду.

Для початку потрібно зрізати шкірку авокадо і прибрати серцевину, після чого помістити в блендер з іншими компонентами. Якщо після подрібнення текстура напою дуже густа, потрібно додати ще води.

Експерт зазначила, що напій можна вживати замість сніданку, тому що він забезпечує організм вітамінами та необхідними речовинами, які заряджають тіло енергією на весь день і дають почуття ситості. М'якість авокадо у поєднанні з соком лайма допомагає стимулювати спалювання жиру, але щоб результат був більш ефективним, не забувайте про фізичну активність.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що авокадо давно потрапив до списку "суперфудів", тому що в його складі велика кількість вітамінів і цінних мікроелементів. Американський дієтолог Ліндсі Венглер розповіла про його користь і назвала ще одну маловідому властивість плода.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини