Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які незвичайні поєднання продуктів допоможуть схуднути
commentss НОВИНИ Всі новини

Які незвичайні поєднання продуктів допоможуть схуднути

Експерти назвали незвичні поєднання продуктів, за допомогою яких можна позбутися від зайвих кілограмів

21 жовтня 2021, 20:35
Поділіться публікацією:

Якщо хочете привести фігуру в порядок, але без виснажливих дієт і тренажерного залу, спробуйте змінити раціон, додавши в нього кілька незвичайних поєднань продуктів.

Які незвичайні поєднання продуктів допоможуть схуднути

Названо незвичайні поєднання продуктів / Фото: Unsplash

Лимон і кава

Багато людей п'ють каву з лимоном, таке поєднання давно вже популярне в соціальних мережах. Дослідники говорять, що кофеїн прискорює метаболічні процеси, а в поєднанні з лимоном він зменшує апетит. Плюс до всього, фрукт багатий на вітамін С і антиоксиданти.

Банани та шпинат

Цей нетрадиційний мікс можна втілити під час приготування смузі або салату. Банани пом'якшать смак шпинату. Таке поєднання теж не буде калорійним, адже з однієї чашки шпинату і половини великого банана ви отримаєте тільки 68 калорій, але 17 грамів вуглеводів, натуральний цукор і крохмаль, необхідний для енергії.

Йогурт і кориця

Вельми незвичайне, але цікаве поєднання продуктів. Кориця за рахунок свого багатого вітамінного складу, має ряд корисних властивостей, зокрема покращує метаболізм, стабілізує рівень цукру в крові та інсулін. А натуральний йогурт — дієтичний продукт. Їх поєднання сприятиме зменшенню жирових відкладень.

Нагадаємо, що харчування є одним з найбільш значущих чинників життя кожної людини, але є продукти, які поєднувати вкрай не рекомендується, тому що можна заподіювати шкоди організму. Харчовий технолог Аамір Манан розповів, що не можна вживати разом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що без чашечки ароматної кави не уявляють свій ранок мільйони людей. У помірній кількості цей напій дійсно приносить користь, але є продукти, з якими поєднувати його не бажано.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини