Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Яке поєднання продуктів серйозно шкодить здоров'ю
commentss НОВИНИ Всі новини

Яке поєднання продуктів серйозно шкодить здоров'ю

Харчовий технолог Аамір Манан розповів, яке поєднання продуктів є найнебезпечнішим для здоров'я

22 серпня 2021, 21:35
Поділіться публікацією:

Харчування є одним з найбільш значущих чинників життя кожної людини, але є продукти, які поєднувати вкрай не рекомендується, тому що можна заподіяти здоров'ю серйозної шкоди. Харчовий технолог Аамір Манан розповів, що не можна вживати разом.

Яке поєднання продуктів серйозно шкодить здоров'ю

Які продукти не можна поєднувати і чому (фото з відкритих джерел)

Фахівець відзначив, що мова йде про поєднання жирного і солодкого. Такий тандем викликає звикання, оскільки людина від такого типу харчування отримує задоволення. Але разом з цим і серйозний удар по власному організму. За словами експерта, жир і цукор — дві супербактерії, які живлять наш світ, але разом вони формують забійну суміш, яка підриває здоров'я.

Такі висновки були зроблені на основі результатів дослідження, яке вчені провели на лабораторних гризунах. Їх розділили на три групи. Перша вживала стандартний корм, друга — корм + висококалорійну їжу (ковбаси, бекон), але доступ до цих продуктів закривався на одну годину. А ось третій групі гризунів повністю відкрили доступ до продуктів, у складі яких багато цукру і жиру.

З'ясувалося, що миші з третьої групи у 2 рази швидше набрали зайву вагу, але крім цього, у них спостерігалися поведінкові та фізіологічні зміни, схожі на ті, до яких призводять наркотичні речовини. При цьому, залежність від такого поєднання їжі у гризунів була настільки велика, що вони продовжували їсти, попри те, що їх било струмом.

Нагадаємо, дієтолог перерахувала ТОП-10 псевдокорисних продуктів. Що увійшло в список, дізнайтеся в нашому матеріалі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в яких продуктах міститься багато трансжирів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини