Рубрики
МЕНЮ
Елизавета Черных
Дієтологи попереджають, що вживання деяких популярних соусів може провокувати захворювання або загострювати вже існуючі. Насамперед про обмеження в харчуванні варто думати людям з високим холестерином, передає видання Newsyou.
Дієтологи попередили про небезпеку популярних соусів - фото з відкритих джерел
Зазначається, що найшкідливішими соусами фахівці вважають майонез, Тартар, Теріякі та Барбекю. Особливо якщо вони придбані в магазинах. Така продукція містить не лише велику кількість калорій, а ще й солі, цукру та інших добавок.
Крім того, не менш шкідливим є і соєвий соус, до складу якого також входить велика кількість солі – близько 2,75 г на столову ложку. Це майже половина денної норми.
Дієтологи нагадують, що надмірне вживання таких продуктів може спричинити підвищення артеріального тиску, а також негативно впливати на рівень холестерину.
Нагадаємо, що раніше було названо найгостріший соус, який здатний викликати параліч.
Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" також повідомлялося про продукти, які заважають скинути зайву вагу. Американські дієтологи назвали стоп-продукти для тих, хто бажає схуднути. Так, фахівці зі Сполучених Штатів Америки насамперед радять відмовитися від білого хліба, смажених у фритюрі страв, а також від цукрозамінників.
Крім того, у матеріалі порталу було названо п'ять продуктів, які захищають печінку. Це унікальний, життєво важливий і незамінний орган людини, від якого залежать багато ключових процесів в організмі. Які продукти потрібно додати у своє меню, щоб покращити та підтримувати його роботу, читайте за посиланням.
Новини