Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Дієтологи попередили про небезпеку популярних соусів
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтологи попередили про небезпеку популярних соусів

У такій продукції міститься багато солі, цукру та калорій

3 січня 2022, 22:01
Поділіться публікацією:

Дієтологи попереджають, що вживання деяких популярних соусів може провокувати захворювання або загострювати вже існуючі. Насамперед про обмеження в харчуванні варто думати людям з високим холестерином, передає видання Newsyou.

Дієтологи попередили про небезпеку популярних соусів

Дієтологи попередили про небезпеку популярних соусів - фото з відкритих джерел

Зазначається, що найшкідливішими соусами фахівці вважають майонез, Тартар, Теріякі та Барбекю. Особливо якщо вони придбані в магазинах. Така продукція містить не лише велику кількість калорій, а ще й солі, цукру та інших добавок.

Крім того, не менш шкідливим є і соєвий соус, до складу якого також входить велика кількість солі – близько 2,75 г на столову ложку. Це майже половина денної норми.

Дієтологи нагадують, що надмірне вживання таких продуктів може спричинити підвищення артеріального тиску, а також негативно впливати на рівень холестерину.

Нагадаємо, що раніше було названо найгостріший соус, який здатний викликати параліч.

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" також повідомлялося про продукти, які заважають скинути зайву вагу. Американські дієтологи назвали стоп-продукти для тих, хто бажає схуднути. Так, фахівці зі Сполучених Штатів Америки насамперед радять відмовитися від білого хліба, смажених у фритюрі страв, а також від цукрозамінників.

Крім того, у матеріалі порталу було названо п'ять продуктів, які захищають печінку. Це унікальний, життєво важливий і незамінний орган людини, від якого залежать багато ключових процесів в організмі. Які продукти потрібно додати у своє меню, щоб покращити та підтримувати його роботу, читайте за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини