Головна Новини Здоров'я вітаміни і харчові добавки Нутриціолог розповіла, які вітаміни слід обов'язково приймати
commentss НОВИНИ Всі новини

Нутриціолог розповіла, які вітаміни слід обов'язково приймати

За словами фахівця, в Україні не виробляють якісних вітамінів

4 жовтня 2021, 12:18
Поділіться публікацією:

За словами нутриціолога Оксани Соколової, необхідними для організму є вітамін D, вітаміни групи A та Е, а також Омега 3. Про інші вітаміни, які можна придбати в аптеці, фахівець розповіла в ефірі телеканалу "Україна 24".

Нутриціолог розповіла, які вітаміни слід обов'язково приймати

Нутриціолог розповіла, які вітаміни слід обов'язково приймати - фото з відкритих джерел

Крім того, нутриціолог радить приймати Цинк, Селен і вітаміни групи В.

"Цинк і Селен — це ті мікроелементи, які допомагають створити нам базу для імунітету. Зараз люди часто говорять, що їм не вистачає енергії, тому вітаміни групи B дають якраз цю енергію", — пояснила Соколова.

При цьому фахівець зазначила, що в нашій країні не виробляють якісні вітаміни, тому їх краще шукати в Америці або європейських країнах. Однак, щоб знайти хорошого виробника, в цьому потрібно розбиратися:

"На жаль, в Україні не виробляють вітаміни якісні та хороші... Найчастіше завжди потрібно шукати їх або в Європі, або в Америці, замовляти, а й там не факт, що ви потрапите на хорошого виробника, треба в цьому розбиратися", — повідомила експерт.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що дієтолог Світлана Фус назвала продукт, який є джерелом вітамінів. Одним з найцінніших і корисних для організму продуктів є волоський горіх. У ньому досить багато кальцію, калію, магнію, заліза, фосфору та інших корисних мінералів, які необхідні для людського організму, особливо в осінньо-зимовий період, коли потрібно зміцнювати імунітет.

Крім того, в матеріалі порталу повідомлялося, що медичний консультант і лікар Парвіндер Сагу розповів, дефіцит якого вітаміну може спровокувати раннє посивіння волосся.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини