Головна Новини Здоров'я наше тіло Які три звички зроблять вас довгожителем
commentss НОВИНИ Всі новини

Які три звички зроблять вас довгожителем

Експерти назвали корисні звички, які допоможуть вам збільшити тривалість життя

22 листопада 2021, 10:55
Поділіться публікацією:

На тривалість життя людини впливає багато чинників, зокрема генетика, екологія, умови роботи. Але якщо ви хочете довше залишатися молодими та здоровими, необхідно переглянути свій спосіб життя та додати до нього кілька корисних звичок.

Які три звички зроблять вас довгожителем

Як продовжити життя (фото з відкритих джерел)

Насамперед експерти рекомендують обмежити в раціоні цукор, оскільки його надмірне споживання може спровокувати низку серйозних захворювань. Саме цей продукт впливає на стан судин, процеси старіння та метаболізм. Тому не захоплюйтесь солодощами, газованими напоями та іншою їжею, які містить багато глюкози.

Доктор Девід Сінклер каже, що важливо пам'ятати про антиоксиданти, які нейтралізують дію вільних радикалів в організмі, перешкоджаючи розвитку онкології. Ці речовини містяться в овочах, фруктах та деяких напоях. Рекомендується приймати по 1000 мг ресвератролу – антиоксиданту, який вважається природним помічником в уповільненні старіння. Ця сполука підтримує здорову інсулінову відповідь та нормальний рівень глюкози.

Також в організмі необхідно підтримувати рівень вітаміну D3. Цей елемент продовжує життя, знижуючи розвиток вікових захворювань та зміцнюючи імунітет. Його дефіцит знижує когнітивні функції, сприяє появі депресії, остеопорозу та навіть цукрового діабету.

Нагадаємо, чим корисна риба і яку радять їсти для довголіття.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що шведські та швейцарські вчені заявили, що людина може доживати до 130 років уже у XXI столітті.

Читайте також, якщо ви хочете збільшити тривалість життя, то вранці варто відмовитися від наступних речей.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини