Головна Новини Здоров'я наше тіло Які прості звички можуть продовжити життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Які прості звички можуть продовжити життя

Експерти перерахували чотири прості звички, виконання яких може збільшити тривалість життя

1 листопада 2021, 12:45 comments1048
Поділіться публікацією:

Якщо хочете збільшити тривалість життя, то настав час переглянути деякі свої звички й належним чином ставитися до здоров'я. Експерти розповіли, що сприяє довголіттю.

Які прості звички можуть продовжити життя

Як продовжити життя / Фото: pixabay

Фізична активність

Малорухливий спосіб життя є причиною багатьох захворювань, тому регулярно займайтеся спортом. Дослідники кажуть, що дорослі люди мають практикувати аеробну фізичну активність середньої інтенсивності 150 хвилин на тиждень, а активної високої інтенсивності – 75 хвилин.

Контроль споживаного алкоголю

Алкогольні напої згубно діють на весь організм, тому відмова від спиртного значно знизить ризик смертності багатьох захворювань, які розвиваються від зловживання алкоголем. Зокрема, такі як цироз, рак печінки.

Споживання фруктів та овочів

Збагатіть раціон фруктами та овочами, тому що в їхньому складі багато вітамінів, антиоксидантів та інших корисних речовин, які підтримують організм у тонусі. Американські дослідники довели, що щоденне вживання 2 порцій фруктів та 3 порцій овочів забезпечують хороше здоров'я та сприяють довголіттю.

Відмова від куріння

Вчені також довели, що люди, які захоплюються згубною звичкою, живуть як мінімум на 10 років менше, ніж ті, хто не палить. Відмова від сигарет знижує ризик багатьох захворювань.

Нагадаємо, чим корисна риба і яку радять їсти для довголіття.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що всі знають, що основу здоров'я становить правильне харчування. І якщо ви хочете продовжити своє життя, то необхідно дбайливо ставитись до свого організму та мінімізувати можливі ризики, здатні йому нашкодити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини