Головна Новини Здоров'я наше тіло Для серця і нирок: в якому чаї знайшли «секрет довголіття»
commentss НОВИНИ Всі новини

Для серця і нирок: в якому чаї знайшли «секрет довголіття»

Експерти радять регулярно вживати чай матчу, тому що він має ряд корисних властивостей і продовжує життя

19 жовтня 2021, 10:05
Поділіться публікацією:

Всі знають, що основу здоров'я становить правильне харчування. І якщо ви хочете продовжити своє життя, то необхідно дбайливо ставитися до свого організму і мінімізувати можливі ризики, здатні йому зашкодити.

Для серця і нирок: в якому чаї знайшли «секрет довголіття»

Як продовжити життя (фото з відкритих джерел)

Експерти радять для довголіття пити чай матчу — японський порошковий зелений напій, тому що він має ряд корисних властивостей. Вчені кажуть, що з його допомогою можна нормалізувати рівень холестерину та цукру в крові, запобігаючи тим самим розвитку захворювань серцево-судинної системи.

Крім цього, чай матчу багатий на вітаміни, корисні мікроелементи та антиоксидантні речовини, які борються в організмі з вільними радикалами, захищаючи від онкології та інших серйозних недуг. Одне дослідження показало, що матчу допомагає запобігти пошкодженню нирок і печінки.

Ще в складі напою є катехіни EGCG, які захищають організм від бактеріальних, вірусних та грибкових інфекцій. А ще матчу підсилює вироблення серотоніну і дофаміну — речовин, які покращують пам'ять, увагу і допомагають розслабитися.

Нагадаємо, що риба не тільки смачний, але і дуже корисний продукт, тому періодично її потрібно додавати у свій раціон. Американський експерт Майя Феллер назвала найкорисніші види риби, які сприяють довголіттю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що мешканка Шотландії Елсі Скін у вересні відсвяткувала 107-річчя. Коли у її попросили назвати секрет її довголіття, вона пояснила, що справа в тяжкій праці. Велика частина її життя була пов'язана з сільським господарством.

Читайте також, який фрукт сприяє довголіттю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини