Головна Новини Здоров'я наше тіло Як зберегти здоров'я після 60 років: ефективний спосіб
commentss НОВИНИ Всі новини

Як зберегти здоров'я після 60 років: ефективний спосіб

Експерти з Університету Портсмута (Великобританія) назвали спосіб, за допомогою якого можна зберегти здоров'я після 60 років

3 лютого 2022, 09:35 comments1132
Поділіться публікацією:

Багато людей після 60-річного віку страждають від болю у суглобах, радикуліту, частих переломів тощо. Уникнути їх цілком може і не вийде, але мінімізувати точно можна. Вчені з Університету Портсмута (Велика Британія) назвали мало не єдиний спосіб.

Як зберегти здоров'я після 60 років: ефективний спосіб

Як зберегти здоров'я після 60 років (фото з відкритих джерел)

Фахівці наголосили, що зберегти здоров'я після 60 років можна за допомогою інтенсивних фізичних навантажень, зокрема бігу, тенісу, плавання. Це вчені довели, за допомогою дослідження, участь у якому взяло понад 6 тисяч людей віком від 50 років. Результат показав, що заняття такими видами спорту мінімум 1 раз на тиждень ефективно захищає від скелетно-м'язових болів у довгостроковій перспективі.

А ось помірні фізнавантаження, наприклад піші прогулянки, танці або виконання домашніх справ, навряд чи будуть ефективні. Вчені кажуть, що хронічний біль – це велика проблема у будь-якому віці, вона є приводом для серйозних емоційних та фізичних страждань, які знижують якість життя.

Нагадаємо, що з віком обмінні процеси в організмі сповільнюються, тому до свого раціону потрібно ставитись серйозніше. Після 65-річного віку необхідно виключити деякі продукти, щоб мінімізувати ризик розвитку багатьох хвороб.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що багато людей не замислюються про зміцнення судин та здоров'я вен доти, доки у них не починають розвиватися судинні захворювання. Одним із найпоширеніших серед них є варикозна хвороба. Але замість того, щоб лікувати недугу, зробіть все можливе, щоб запобігти її появі. Як це можна зробити?

Читайте також, які проблеми зі здоров'ям можна вирішити "копійчаним" способом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини