Головна Новини Здоров'я наше тіло Як заснути за 15 хвилин: знайдена нова методика
commentss НОВИНИ Всі новини

Як заснути за 15 хвилин: знайдена нова методика

Експерт Хаді Пьюрбьюті поділився методикою, яка допомагає зануритися в сон протягом 15 хвилин

22 серпня 2021, 23:45
Поділіться публікацією:

Багато людей страждають безсонням та іншими порушеннями сну, які можуть призвести до психоемоційних розладів. Щоб цього не допустити, потрібно вчасно лягати спати й правильно готуватися до нічного відпочинку. На своїй сторінці в Instagram експерт Хаді Пьюрбьюті поділився методикою, яка допоможе швидко заснути.

Як заснути за 15 хвилин: знайдена нова методика

Як заснути за 15 хвилин / Фото: Depositphotos / VitalikRadko

Біохакер зазначив, що перш ніж лягти у ліжко, необхідно переконатися, що в кімнаті досить прохолодно, тихо і темно. Смартфон потрібно брати не з собою у ліжко, а завжди залишати його на столику біля ліжка або взагалі в іншій кімнаті, щоб не виникало спокуси взяти ґаджет і зайти в соціальні мережі.

Отже, щоб зануритися в сон протягом 15 хвилин спробуйте вправу "Когнітивний шафл". Для цього виберіть одну букву в алфавіті (на свій розсуд) і уявляйте будь-яке слово, яке починається на цю буку. Бажано, щоб у слові було понад 5 букв. Вимовте придумане слово про себе. Потім на кожну букву цього слова придумайте ще 2-3 нових слова і не забувайте їх візуалізувати. Закінчивши з однією буквою, переходьте до наступної й так до кінця, поки не пропрацюєте усі букви загаданого вами слова. Зазвичай через 15 хвилин людина засинає.

Як заснути за 15 хвилин: знайдена нова методика - фото 2

Нагадаємо, якщо медитація, рахунок ягнят або гаряча ванна не допомагають вам зануритися в сон, тоді скористайтеся новим засобом від безсоння — салатною водою, яка завойовує популярну мережу TikTok. Що в ній особливого, дізнайтеся в нашому матеріалі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що експерти перерахували звички, від яких потрібно відмовитися перед сном, щоб його не порушити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини