Головна Новини Здоров'я наше тіло Як за кольором долонь визначити проблеми з печінкою
commentss НОВИНИ Всі новини

Як за кольором долонь визначити проблеми з печінкою

Фахівці зі Сполучених Штатів заявили, що долонями можна визначити проблеми з печінкою у людини

23 лютого 2022, 11:30
Поділіться публікацією:

Проблеми з печінкою можуть навіть виникнути у людей, які не п'ють алкоголь, тому що збій у роботі органу може бути спровокований іншими факторами. Однією з найпоширеніших патологій є жирова хвороба.

Як за кольором долонь визначити проблеми з печінкою

Як визначити проблеми з печінкою (фото з відкритих джерел)

Фахівці зі Сполучених Штатів заявили, що печінка хоч і маленький, але важливий орган, тому потрібно вчасно реагувати на захворювання. Найчастіше вони виявляються больовими відчуттями в області печінки, нудотою та пожовтінням шкіри, але розпізнати проблеми можна і за іншою ознакою.

Експерти кажуть, що достатньо подивитися на свої руки. Якщо пацієнт має захворювання печінки, то в нижній частині долоні (найчастіше), під великим пальцем можуть з'явитися червоні плями. Якщо на них натиснути, почервоніння зникне, але незабаром знову з'явиться.

Медики кажуть, що при виявленні таких п'яниць, потрібно звернутися до фахівця та здати необхідні аналізи, щоб запобігти запальному процесу та швидко відновити роботу органу.

Важливо: матеріали характеру новин не можна прирівнювати до призначення лікаря. Перед ухваленням рішення порадьтеся з фахівцем.

Нагадаємо, деякі ліки можуть добре впливати на один орган, але при цьому "вдарити" іншим. Експерти розповіли, якими препаратами не варто захоплюватися, якщо не хочете нашкодити печінці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що печінка — важливий орган у нашому організмі, який є природним фільтром. Але її теж потрібно періодично очищати від шлаків, токсинів та інших речовин і допоможуть у цьому певні продукти.

Читайте також, який продукт запобігає ожиріння печінки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини