logo_ukra

Coinspot 08.08.2020

BTC/USD

11596.87

ETH/USD

378.41

LTC/USD

57.05

НБУ 08.08.2020

USD/UAH

27.86

EUR/UAH

32.80

RUB/UAH

0.38

comment

Рубрики

comment

МЕНЮ

Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Меню для печінки: які продукти варто додати в раціон
commentss НОВИНИ Всі новини

Меню для печінки: які продукти варто додати в раціон

Ці продукти очищають організм від токсинів

5 липня 2020, 14:35 comments1224
Меню для печінки: які продукти варто додати в раціон

pinterest.com

Печінка - важливий орган у нашому організмі, який служить природним фільтром. Від її роботи залежить безліч процесів, тому печінку потрібно берегти. Очистити її від шлаків, токсинів та інших речовин, а також нормалізувати роботу органу допомагають певні продукти харчування. Про це повідомляє видання "Країна здоров'я".

Дієтолог Оксана Скиталінська радить додавати в свій раціон більше зелених овочів: всі види капусти, руколу, редьку, спаржу та інші продукти. Вони стимулюють роботу печінки, виводячи з неї токсини і шкідливі речовини. Ці продукти підвищують ресурс здоров'я, а також дозволяють всім іншим клітинам працювати в спокійному режимі, а не на межі виснаження.

Експерт додала, що корисні для печінки також ягоди, тому що вони містять багато вітамінів і унікальних речовин - поліфенолів, які уповільнюють процеси старіння організму і захищають його від серйозних хвороб.

Крім цього, щоб організм працював, як годинник важливо дотримуватись правильного режиму харчування. Відмовтеся від прийому їжі перед сном, тоді ваш нічний відпочинок пройде легко і спокійно.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які ознаки вказують на те, що печінка переповнена токсинами.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів

Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!