Головна Новини Здоров'я наше тіло Вчені розповіли, який фрукт допомагає боротися зі зморшками
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені розповіли, який фрукт допомагає боротися зі зморшками

Виявляється, манго потрібно вживати не тільки для здоров'я, а й для краси

14 грудня 2020, 07:30
Поділіться публікацією:

Бажання залишатися постійно молодим — абсолютно нормальне як для жінок, так і для чоловіків. Інколи людям доводиться вдаватися до ін’єкцій та уколів краси аби не допустити появу зморшок на обличчі. Та вчені з Каліфорнійського університету віднайшли приємніший спосіб боротьби з віковими змінами. Для цього вам потрібно вживати лише один продукт — манго. Таку інформацію надало видання The Times Now.

Вчені розповіли, який фрукт допомагає боротися зі зморшками

Який фрукт допомагає боротися зі зморшками. Фото: esthederm.in.ua

Науковці провели дослідження, в якому взяли участь 28 зрілих жінок. Одна частина прекрасної статі споживала по половині чашки манго чотири рази в тиждень, інша — по 1,5 чашки. Дослід тривав чотири місяці. Аби результати були точними та помітними, їх фіксували на фотокамери з високою чутливістю.

Дослідження показали, що у жінок, які споживали пів чашки манго сорту Ataulfo, помітно зменшилися зморшки — за перші два місяці на 23%, за чотири місяці на 43%.

Також вчені помітили, що у жінок, які їли по 1,5 чашки манго, навпаки спостерігалося збільшення зморшок. Припускається, що це через високий вміст цукрів у фрукті. Тому всього, навіть корисного має бути в міру.

Манго здебільшого їдять у свіжому вигляді. Його використовують у фруктових салатах, роблять фреші, смузі, цукати, варення.

Нагадуємо, що горіхи кеш'ю смертельно небезпечні для здоров'я у сирому вигляді. Але оброблений продукт дуже корисний та безпечний для організму. Горіх багатий на вітаміни, антиоксиданти, мікроелементи, омега жирні кислоти, які підтримують здоров'я.

Також сайт “Коментарі” рекомендує прочитати, як відновити кишківник після антибіотиків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини