Головна Новини Здоров'я наше тіло В який час доби прийняття душа менш ефективне
commentss НОВИНИ Всі новини

В який час доби прийняття душа менш ефективне

Експерт зі здоров'я та добробуту Калеб Бакке розповів, в який час доби краще відмовитися від прийняття душу і чому

21 жовтня 2021, 16:30
Поділіться публікацією:

Водні процедури потрібно приймати регулярно, хтось це робить вранці, а хтось ввечері, все залежить від способу життя людини. Але експерт по здоров'ю та добробуту Калеб Бакке розповів, в який час доби прийняття душа менш ефективне для тіла.

В який час доби прийняття душа менш ефективне

Коли не бажано приймати душ (фото з відкритих джерел)

Фахівець стверджує, що з точки зору гігієни не має сенсу приймати водні процедури в середині дня. Можливо, це допомагає відновити сили й підбадьоритися, але весь залишок дня ваша шкіра і волосся будуть піддаватися впливу забруднюючих речовин, тобто, ви не позбудетеся від зайвої кількості бактерій.

Також експерт зазначив, що не варто приймати душ відразу після прийому їжі, необхідно почекати 30-50 хвилин, а потім спокійно відправлятися в ванну кімнату. Річ у тому, що з наповненим шлунком, тіло починає гіпертермічні дію, а це може порушити травлення і привести до судом, болю в животі та печії.

До слова, фахівці вважають, що краще за все приймати душ ввечері, тому що ми позбавляємо тіло від мікробів, забруднень і пилу, які скупчуються протягом дня. Очищення шкіри перед сном дозволяє людині нормально відпочити та відновити сили.

Нагадаємо, в сильну спеку, щоб підбадьоритися й охолодити тіло, багато людей приймають холодний душ. Однак, така звичка може серйозно нашкодити здоров'ю. Чому, дізнайтеся в нашому матеріалі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що прийом душа — невід'ємна складова підтримки гігієни тіла. Але лікарі відзначають, що не потрібно прийняти його занадто довго. Особливо, коли йдеться про гарячий душ. Розповідаємо, скільки хвилин йому можна присвятити без шкоди для здоров'я.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини