Головна Новини Здоров'я наше тіло У США 54-річний чоловік помер після того, як з’їв сирі устриці
commentss НОВИНИ Всі новини

У США 54-річний чоловік помер після того, як з’їв сирі устриці

У штаті Міссурі чоловік смертельно поласував устрицями. Він отримав інфекційне захворювання

13 червня 2023, 11:35
Поділіться публікацією:

Про трагічний інцидент повідомили в Департаменті громадської охорони здоров'я округу Сент-Луїс, пишуть "Коментарі" з посиланням на "Голос Америки".

У США 54-річний чоловік помер після того, як з’їв сирі устриці

Чоловік помер після вживання устриць. Ілюстративне фото

Як йдеться у повідомленні, американець з’їв декілька устриць і заразився небезпечною м'ясоїдною бактерією Vibrio vulnificus. Дана бактерія може передаватися при вживанні сирих або погано приготовлених молюсків й вона є збудником шлунково-кишкового захворювання. У підсумку інфекція викликає відмирання тканин організму, 30% пацієнтів, інфікованих недугою – помирають.

Водночас, "жертвами" такого захворювання, як зауважують в Департаменті охорони здоров’я, найчастіше стають люди з послабленою імунною системою.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, - Чоловік з’їв брудну полуницю: медик показав, що сталось з його мозком Медик опублікував фотографію мозку пацієнта, який захворів на ехінококоз. Червень – це традиційно місяць полуниці, однак перед вживанням ягоди слід обов’язково мити. Інакше можна заразитись ехінококозом. Хвороба спочатку не викликає симптомів, однак може призвести до смерті, що і сталось з одним пацієнтом.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Вчені виявили ще одну важливу причину старіння, але вже знають, як з нею боротися Дефіцит таурину в організмі – один з ворогів молодості. Ця речовина міститься в багатьох продуктах харчування, які ми вживаємо щодня. Окрім того, організм може виробляти таурин самостійно. Але з певних причин його кількість може виявитися недостатньою, що впливає не тільки на загальний стан здоров’я, а й на тривалість життя.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини