Головна Новини Здоров'я наше тіло Не ігноруйте: важливий симптом, що вказує на швидкий серцевий напад
commentss НОВИНИ Всі новини

Не ігноруйте: важливий симптом, що вказує на швидкий серцевий напад

Фахівці стверджують, що щороку кількість людей, які страждають на захворювання серцево-судинної системи, неухильно зростає.

25 грудня 2022, 19:49
Поділіться публікацією:

Так, вчені повідомляють, що на серцевий напад, що наближається, може вказувати один чіткий симптом, який, на перший погляд, жодним чином не пов'язані з нормальним функціонуванням серця. Йдеться про раптовий зубний біль.

Не ігноруйте: важливий симптом, що вказує на швидкий серцевий напад

Симптом серцевого нападу/Фото із відкритих джерел


Фахівці наполягають на тому, що люди, які раніше ніколи не страждали від спалахів сильного зубного болю, повинні не ігнорувати подію і звернути пильну увагу на стан свого здоров'я.


За словами лікарів, у всьому виною блукаючий нерв, який проходить якраз між мозком і серцевим м'язом. Таким чином біль у ньому може проявлятися у разі нестачі кровопостачання, що надалі може спровокувати розвиток інсульту або інфаркту. Таким чином різкий зубний біль, який виникає абсолютно раптово, може "сигналізувати" про наближення серцевого нападу.

Також медики нагадують і про інші ознаки можливого наближення серцевого нападу: дискомфорт та хворобливі відчуття у грудній клітці, а також складнощі з диханням у стані спокою та при незначному фізичному навантаженні. Крім цього, бити на сполох слід при підвищеній пітливості, запамороченні, нудоті, а також неритмічному і прискореному серцебиття.

Раніше "Коментарі" писали про те, що експерти назвали причини виникнення інфаркту у молодих людей. Донедавна вважалося, що інфаркт — це патологія, яка "загрожує" старшому поколінню, проте насправді все не так однозначно.

Читайте також: Вчені розповіли, як можна визначити наближення смерті до очей. Вчені провели нове масштабне дослідження і поділилися з широким загалом його результатами, які, відверто кажучи, шокують.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини