Головна Новини Здоров'я наше тіло Названо доступний напій, який ефективно очистить печінку
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо доступний напій, який ефективно очистить печінку

Печінка - це один із небагатьох органів, здатних до регенерації, тобто відновлення. Саме тому дуже важливо стежити за станом печінки та регулярно приділяти увагу її очищенню.

17 січня 2023, 01:35 comments2623
Поділіться публікацією:

Слід розуміти, що печінка — це найбільший непарний орган (другого такого у нас немає) в організмі людини і порушення функції печінки надзвичайно небезпечне для життя. Саме тому фахівці рекомендують стежити за станом своєї печінки: регулярно здавати аналіз крові з вени та робити УЗД.

Названо доступний напій, який ефективно очистить печінку

Напій, який ефективно очистить печінку/Ілюстраційне фото

Щоб допомогти печінці нормально функціонувати та очистити її, а також покращити загальний стан організму та провести профілактику розвитку захворювань печінки дієтологи рекомендують звернути увагу на доступний детокс-напій. Цей диво-смуг швидко відновить клітини печінки та допоможе очистити її від токсинів. Крім цього, пропонований напій допоможе вам схуднути і привести себе до ладу.

Для приготування цього чудо-смузі вам знадобиться:

- 1 склянка нарізаної петрушки

- 5 стебел селери

- 6 склянок води

- 3 лимони.

Спосіб приготування:

Змішуємо лимонний сік, петрушку та селеру в блендері. Додаємо воду і ретельно перемішуємо до отримання однорідної маси. Дайте трохи напою настоятися і все готове!

Таке диво-смузі можна пити три дні поспіль тричі на день. А після цього необхідно обов'язково здійснити 14-денну перерву. Не забувайте пити достатню кількість очищеної води та правильно харчуватися.

Раніше "Коментарі" писали : Вчені розповіли, як можна визначити наближення смерті по очах. Вчені провели нове масштабне дослідження і поділилися з широким загалом його результатами, які, відверто кажучи, шокують.

Читайте також:   Дієтологи розповіли про основну причину швидкого старіння шкіри. Ніхто з нас не хоче втратити молодість раніше часу і це, як запевняють психологи, цілком природне та нормальне бажання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини