Головна Новини Здоров'я наше тіло На цьому тижні Землю накриє магнітна буря
commentss НОВИНИ Всі новини

На цьому тижні Землю накриє магнітна буря

Очікується магнітна буря середньої сили

15 вересня 2021, 14:23
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Землю накриє магнітна буря. Про це повідомляє видання УНІАН.

На цьому тижні Землю накриє магнітна буря

Магнітна буря накриє Землю. Фото: magann | Getty Images/iStockphoto

Як стало відомо, в п'ятницю, 17 вересня нашу планету накриє магнітна буря середньої сили. Відзначається, що сонячна активність в цей день буде не дуже сильною.

Інші бурі в цьому місяці поки не передбачаються. Наступний сплеск активності нашого світила слід очікувати шостого жовтня.

Прогноз магнітних бурь на такий термін може бути не точним і може змінитися з плином часу.

Для довідки: найсильніше вплив магнітних бур відчувають метеозавісівмие, вагітні та люди похилого віку. У дні підвищеної сонячної активності ці люди можуть відчувати такі симптоми, як головний біль, нудота, болі в спині і суглобах, запаморочення, загострення хронічних захворювань і підвищення температури тіла.

Щоб зменшити вплив бур на свій організм в такі дні рекомендується дотримуватися здорового способу життя і більше проводити часу на вулиці.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що дієтологи розповіли, яким повинен бути правильний сніданок. Фахівці розповіли чому не слід пити каву занадто часто, а також про те, які продукти можуть викликати почуття роздратування і втоми. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що житель Буковини розповів, як йому вдалося перемогти "Дельту". Кілька днів чоловік був без свідомості, два тижні перебував у реанімації на апараті ШВЛ. За словами буковинця, він знову ніби на світ народився. Може вільно дихати, спілкується з членами сім'ї. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини