Головна Новини Здоров'я наше тіло Лікарі назвали шкідливу звичку, яка призводить до хвороб серця та інсульту
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікарі назвали шкідливу звичку, яка призводить до хвороб серця та інсульту

Ми навіть не здогадуємося, що може спровокувати серйозні проблеми з серцем

23 січня 2021, 23:30 comments1113
Поділіться публікацією:

Медики повідомили, що шкідлива звичка, про яку ми навіть не здогадуємося, може призвести до хвороб серця та інсульту. Про це повідомив журнал EurekAlert.

Лікарі назвали шкідливу звичку, яка призводить до хвороб серця та інсульту

Інсульт та хвороби серця - названо одну з причин захворювань. Фото: glas.ru

Експерти заявили, що саме сидячий спосіб життя та регулярний перегляд телевізору завдає нашому серцю непоправної шкоди. Аби перевірити це твердження, дослідники залучили понад дві тисячі осіб. Зрілі люди проходили кілька тестів для визначення стану артерій. Піддослідних постійно оглядами лікарі, їм вимірювали швидкість поширення пульсової хвилі в артерії стегна.

Експеримент показав, що у любителів часто дивитися телевізор, набагато вища ймовірність виникнення бляшок в судинах, ніж у людей, які проводять своє життя активніше. Холестеринові бляшки в свою чергу часто виявляють при серйозних хворобах серця: інфаркті міокарда та інсульті.

За словами вчених, перегляд телевізора більш як 21 годину на тиждень збільшує ризик сердечних захворювань на 68 відсотків і діабету на 50 відсотків.

Нагадаємо, що косметологи назвали масло із зародків пшениці еліксиром молодості. Унікальність продукту полягає в його складі: амінокислоти лейцин і триптофан, полінасичені жирні кислоти, комплекс вітамінів (В1, В6, А), антиоксиданти (сквален, алантоїн) і, найголовніше, величезна кількість "вітаміну молодості " (Е) — цей склад відповідає за свіжість і пружність шкіри. Подробиці про продукт, читайте в нашому матеріалі.

Також онлайн-видання "Коментарі" розповідає, чому варто включити банани у свій щоденний раціон та як правильно вживати даний фрукт. Подробиці читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини