Головна Новини Здоров'я наше тіло Зародки пшениці омолоджують шкіру
commentss НОВИНИ Всі новини

Зародки пшениці омолоджують шкіру

Крім цього, масло прекрасно стимулює обмінні процеси і запускає циркуляцію крові, уповільнює процеси старіння, блокує потрапляння ультрафіолетових променів і виводить шкідливі шлаки

23 січня 2021, 03:55 comments1042
Поділіться публікацією:

Косметологи назвали масло із зародків пшениці еліксиром молодості Унікальність продукту полягає в його складі: амінокислоти лейцин і триптофан, полінасичені жирні кислоти, комплекс вітамінів (В1, В6, А), антиоксиданти (сквален, алантоїн) і, найголовніше, величезна кількість "вітаміну молодості "(Е)- цей склад відповідає за свіжість і пружність шкіри.

Зародки пшениці омолоджують шкіру

Пшениця (фото з відкритих джерел)

Крім цього, масло прекрасно стимулює обмінні процеси і запускає циркуляцію крові, уповільнює процеси старіння, блокує потрапляння ультрафіолетових променів і виводить шкідливі шлаки.

Експерти підкреслюють: масло зародків пшениці підходить для будь-якого типу шкіри. Суха і чутлива — отримує додаткове живлення і зволоження, жирна і проблемна — позбавляється від сального блиску і чорних крапок.

Нагадаємо, комп'ютерна модель показала: у міру старіння організм втрачає здатність активувати ці клітини і регенерувати пошкоджену шкіру. Про це пише Meddaily з посиланням на The Daily Mail. Отже, "сплячі клітини" розташовуються в найглибшому шарі шкіри. Вони не діляться постійно, утворюючи нові клітини. Але в разі травми, клітини "включаються". Те ж відбувається, коли кількість інших типів дорослих клітин шкіри зменшується. Це дозволяє шкірі постійно оновлюватися в будь-яких умовах.

Правда, у міру старіння заліковувати травми все складніше. Це показала віртуальна модель старіння шкіри, створена Університетом Шеффілда (процес демонструється по роках і по десятиліттях). Вона ж допомогла протестувати висунуту теорію. УФ-опромінення або хронічні ушкодження можуть призвести до накопичення мутацій в "сплячих клітинах".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tv.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини