Головна Новини Здоров'я наше тіло Фахівці розповіли чим може бути небезпечна віддалена робота (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Фахівці розповіли чим може бути небезпечна віддалена робота (ВІДЕО)

Останнім часом таке поняття, як віддалена робота стало звучати все частіше і багато хто віддає перевагу саме такому варіанту заробітку.

29 листопада 2022, 05:10
Поділіться публікацією:








Багато хто мріє про те, щоб їхнє робоче місце знаходилося вдома, проте, при цьому, не кожен усвідомлює, що віддалена робота має величезну кількість мінусів і негативно позначається на здоров'ї.

Фахівці розповіли чим може бути небезпечна віддалена робота (ВІДЕО)

Руханка/Фото з відкритих джерел

Кожен, хто вирішив працювати вдома, повинен пам'ятати, що тільки регулярні фізичні вправи здатні допомогти зберегти здоров'я душі і тіла. Лише так можна запобігти ослабленню імунітету та уникнути проблем зі здоров'ям.

Віддалена робота дарує нам відчуття комфорту та захищеності, а також економить величезну кількість часу. Однак не варто забувати про те, що сидячий спосіб життя призводить до нестачі фізичної активності. Це, у свою чергу, призводить до набору зайвої ваги, панкреатитів, проблем із шлунково-кишковим трактом, а також збоїв у роботі імунної системи.

Варто зазначити, що якщо людина тривалий час працювала вдома і раптово повернулася до колективу, то її ослаблена імунна система, швидше за все, відразу ж потрапить під удар вірусів.

У зв'язку з цим фахівці рекомендують спочатку серйозно поставитися до вибору робочого місця будинку. Варто пам'ятати, що працюючи з ноутбуком в ліжку або на дивані ви зазнаєте себе позовом розвитку серйозних проблем зі спиною і станете щасливим володарем остеохондрозу.

Також обов'язково слід подбати про правильне та адекватне освітлення. Таким чином ви уникнете надмірного навантаження на очі.

Щоб під час роботи за ноутбуком організм не перевантажувався, кожні 30 хвилин потрібно робити легку розминку. Нижче ми пропонуємо вам варіант руханки, яка збереже ваш організм у тонусі та допоможе відчувати себе бадьоро.

Раніше "Коментарі" писали про те, що українці можуть отримати грошову компенсацію на придбання ліків: інструкція . Багатьом українцям потрібні лікарські препарати, без яких вони просто не можуть існувати. Під час війни все у цьому плані значно ускладнилося.

Читайте також: Як безлад у будинку впливає на психіку людини.

Бонус для настрою:




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини